the Umpire :: The Umpire
Osre logo

The Umpire

Aan de Pim Mulierlaan, naast de sportvelden van het Sportpark Pim Mulier, wordt binnenkort het complex The Umpire opgeleverd met 59 appartementen verdeeld over 10 verdiepingen.

De appartementen bestaan uit verschillende types tussen 72m2 – 107 m2 en hebben allemaal beschikking over een eigen parkeerplaats voor de deur en een berging op de begane grond. Het aanbod bestaat uit luxe appartementen met 2 en 3 slaapkamers en hebben stuk voor stuk een ruim balkon met prachtig uitzicht: aan de noordzijde waan je je in een skybox met uitzicht over de sportvelden en aan de zuidzijde heb je prachtig zicht op de wijken van Haarlem. Bovendien wordt elk appartementen afgewerkt met een Bruynzeel keuken en luxe badkamer.

Alle appartementen krijgen één of twee parkeerplaatsen toegewezen op het parkeerterrein voor de deur, welke bovendien plaats biedt voor bezoekersplekken.

Het complex krijgt bovendien een toonaangevende en uitnodigende entree en een gedeelde woonkamer op de begane grond waar je gezamenlijke activiteiten kunt ondernemen of gasten kunt ontvangen.

Het is inmiddels zo ver… De verhuur is gestart en 13 november wordt het complex opgeleverd waarmee 59 huishoudens kunnen gaan genieten van hun nieuwe woning in Haarlem.


Wil jij ook wonen in The Umpire?

Ben jij één van de 59 gelukkige huishoudens die hier komt wonen?
Schrijf je dan zo snel mogelijk in want het aanbod is beperkt.