the Umpire :: Locatie
Osre logoDe Locatie


The Umpire bevindt zich in de wijk Overdelft in stadsdeel Haarlem Noord en wordt aan de westzijde geflankeerd door Bloemendaal met daarachter het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de kustlijn.

Kenmerkend voor deze locatie zijn de vele sportvoorzieningen die de wijk biedt, zoals een ijsbaan, sporthal, zwembad en het naastgelegen Sportpark Pim Mulier.

Door de uitstekende locatie hebben bewoners toegang tot alle stedelijke voorzieningen. Bovendien ligt het Marsmanplein winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels, horeca en supermarkten op vijf minuten fietsen.


The Umpire, prachtig wonen!


Daarnaast is The Umpire uitstekend bereikbaar:

Met vijf minuten lopen ben je op het treinstation Bloemendaal en met een bushalte om de hoek wordt je binnen tien minuten naar het treinstation van Haarlem gebracht.

Ook met de auto is The Umpire zeer goed bereikbaar, en met een kwartier ben je in Bloemendaal aan Zee of Badplaats Zandvoort.

Toch liever met de fiets? Geen enkel probleem, de hele stad is goed bereikbaar en het historisch centrum van Haarlem ligt op een klein kwartiertje fietsen.Interesse in dit project?

Bekijk het aanbod en schrijf je snel in!